Concerten (Bastiaans)

Zaterdag 12 mei 2012 om 20:15 uur in de Ter Coulsterkerk in Heiloo: Bastiaans concert
Op basis van bewaard gebleven programma’s van door Bastiaans gegeven recitals zullen de organisten Willem Poot en Frank van Wijk een boeiend orgelconcert samenstellen.
Entree: € 8,– Meer informatie over het orgel is te vinden op de site van de Ter Coulsterkerk.

Woendag 18 juli 2012 20:00 uur een Concert in de Grote Kerk Monnickendam door Tjeerd van der Ploeg met als thema; “Bach, Mendelssohn & Bastiaans. Als inleiding een korte lezing door Willem Poot om 19:15 uur. Concert wordt in samenwerking met Stichting Orgelkring Waterland georganiseerd. Meer informatie over het orgel is te vinden op de site van de Grote Kerk Monnickendam.

Presentatieconcert op woensdag 26 september 20:15 uur in Grote Kerk Alkmaar door Frank van Wijk & Pieter van Dijk en Koperquintet Bastiaans (organisatie Stichting Vrienden van het Orgel te Alkmaar)

Zondag 7 oktober 2012 15:30 uur een Concert in de St. Christoforuskerk Schagen door Tjeerd van der Ploeg met als thema; “Bach, Mendelssohn & Bastiaans. Als inleiding een korte lezing door Willem Poot om 14:45 uur. Meer informatie over het orgel is te vinden op de site van het orgel.

Uiteraard staan deze concerten ook in onze orgelagenda.