Organroxx: de eerste stap naar een nieuw platform is gezet

Met zijn nieuwe website, www.organroxx.com, krijgt orgel beluisteren via het internet een nieuwe dimensie en dit is dan nog maar de eerste stap naar een volledig digitaal platform voor orgelliefhebbers, orgelbouwers en organisten. Bij elke uitgezonden track ziet u voortaan de cover en informatie over het orgel, het aantal klavieren en registers. Ontdek het zelf maar op www.organroxx.com!

Naast wereldwijd radio uitzenden wilt Organroxx zelf opnames maken en een nieuw label uit de grond stampen vol durf en creativiteit waarbij de lat op alle vlakken hoger ligt. In de wachtkamer zitten al de eerste producties te popelen om tevoorschijn te komen: Aurélien Fillion, Wouter Dekoninck & Hildebrandt Consort, Hans-André Stamm, Gunnar Idenstam, … meer lezen..

De cirkel is rond met Organroxx Management. Organroxx wil zijn groot netwerk ook aanwenden om het orgel en organisten verder te promoten. Zo vertegenwoordigen zij de Brits/Amerikaanse organist Colin Mark Andrews die volgende zomer in Europa zal toeren. Hij is één van de 4 organisten wereldwijd die het volledige oeuvre van Olivier Messiaen heeft opgenomen en in 2018 zou Olivier 110 jaar geworden zijn… meer lezen

(ingezonden nieuws)